120 Cap VORTEX ONLİNE 120 CAP PVP SİLKROAD SERVER - 13DG 1 GOLD PLAY2WİN FREE PREMİUM

Added to Calendar: 05-01-26

Mtncommunty

Server Creator
Member
Konular
1

NPCLER

DOWNLOAD & BAGLANTILAR

Client Download:

Website:

Discord :

iyi eğlenceler millet :)
IGN:BABA

2 GÜNDÜR AKTİF OLARAK OYNUYORUM. GM SÜREKLİ AKTİF VE İLGİLENİYOR. OYUNCUYU BOŞ İŞLERLE UĞRAŞTIRMAYIP ÜZERİNE EĞLENDİRİYOR GAYET ZEVKLİ SERVER TAVSİYE EDERİM.

id: Tarantino

Server gerçekten çok kaliteli 4 gündür oynuyorum sistemi falan harika npcler de itemler 1 gold freesilk freepremium 120 cap başlangıç son zamanların en iyi serveri diyebilirim kolay ve basit sistem ayrıca job sistemi mevcut keyifli pvpler dönüyor olabildiğince

Nick; SLAYER^^

NPCLER

DOWNLOAD & BAGLANTILAR

Client Download:

Website:

Discord :

Bazıları Silkroad’a sadece oyun gözüyle bakt
Biz ise gecemizi, sabrımızı, emeğimizi verdik.
Bir unique çıktığında yaşanan heyecanı,
basarken edilen duaları, trade yolunda yaşanan korkuyu herkes bilmezBu oyun bize sadece karakter kasmayı değil, düşmeyi kalkmayı, kaybetmeyi ve tekrar savaşmayı öğrettiKimileri gelip geçti, isimleri unutuldu
Ama gerçek oyuncular her zaman hatırlanır

Bazıları Silkroad’a sadece oyun gözüyle baktı
Biz ise gecemizi, sabrımızı, emeğimizi verdik.
Bir unique çıktığında yaşanan heyecanı basarken edilen dualarıtrade yolunda yaşanan korkuyu herkes bilmez
Bu oyun bize sadece karakter kasmayı değil,
düşmeyi kalkmayı, kaybetmeyi ve tekrar savaşmayı öğrettiKimileri gelip geçti, isimleri unutuldu Ama gerçek oyuncular her zaman hatırlanır

Server gerçekten çok kaliteli piyasa ki tüm serverlar de oynadım ancak vortexsronun sistemi oldukça başarılı herkesi bekleriz piyasanın en sağlam serveridir her şey 1 gold free silk coin sistemi job sistemi harika

Nick; SLAYER^^

Geri
Üst Alt
TR
EN
VI
AR
RU