İstek & Öneri SilkroadTool & Silkroad MAP Projesi Tanıtım

TyleerTV

Member
Konular
1
Arkadaşlar Selamlar,

Herkese iyi forumlar öncelikle.

Sizlere ilerlettiğim bir proje hakkında ufakta olsa bir gösterim ve aynı zamanda sizlerinde geliştirilmesi adına fikirlerinizi almak istediğim için bir konu açmak istedim.

Öncelikle sizlere neyden bahsettiğim ile ilgili ufak bir bilgilendirme yapmak istiyorum.

Oluşturduğum sistem çok çar tutan veya düzen seven insanlar için bir velinimet niteliğinde olan bir proje haline geldi.

İlk olarak projede Ana Menü , Karakter Menüsü , Detay alanı ve Map alanı gibi yerler bulunuyor.

Sizlere görsellerini aşağıda detaylıca iletiyor olacağım.

✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦

Ana Menü

İlk olarak Ana Menü alanımız ile tanışmanızı isterim. Düzenlemeler ve eklemeler olacağı için güncel durumu aşağıdaki gibi bulunuyor.

Bu alanda 3 panel bizi karşılıyor.

Tıkladığımızda sol panel soldan sağ panel sağdan gelerek ekranımızda arka planın üstüne ekleniyor.

panel1.PNG

✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦ ✧ ✦✦

Karakter Detay Paneli

Karakter menüsü basit anlatımla ıd pw ve karakter bilgilerinizi tutabileceğiniz bir alan. ( Burası benim gibi detaylı not tutmayı seven birisi için büyük kolaylık ve yardımcı oldu (: )

Panelde silme şifreleri gizleme , açtığınız ana başlığın altına karakterlerinizi ve partilerinizi detaylıca görüntüleyebilmeniz için ve hareket ettirebilmesi için panelleri ve butonları eklendi.

Temel prensip olarak işlevi karakter bilgilerinizi ve düzeninizi oluşturabilmeyi temel alıyor.

panel2.PNG

Karakter Not Paneli

Burası olabildiğince detaya girebileceğiniz ve kendi keyfinizi yerine getirebilecek bir alan.

Partinizdeki bulunan bütün karakterler için level , ismi ve job nick alanı, karakterin oyun profili , giydiği item ve dreslerin hepsini işleyebileceğiniz ve kontrolünü yapabilceğiniz bir alan olarak karşımıza çıkıyor.

Bu alanda ayrıca yapabildiğimiz bir diğer işlem karakterin iteminin ismini , bluesini , artı durumunu ve diğer özelliklerinide girebiliyor olmamız.

panel3.PNG

panel3.1.PNG

panel3.2.PNG

Silkroad MAP

Silkroad Map olarak başladığım ve şuanda marker sistemi ve npc quest sistemi üzerinde çalıştığım bir diğer alanımız.

Oyuncuların en çok kullanacağı alan olacağı düşüncesindeyim.

Bu alan bütün bir silkroad online mapı üzerinde koordinat belirtebileceğiniz , belirlediğiniz koordinatı daha sonra kopyalayarak karakterlerinizi direk oraya gidebilmesi için bir hızlı kullanım aracı hali gelecek bir taslak olarak düşünebilirsiniz.

Eklediğiniz koordinat için canavarların görsellerini ekleyebilir , eklediğiniz görseli düzenlerken haritada kaydırarak karakterinizin veya partinizin tam bulunduğu alanı belirlemede kullanabileceğiniz bir panel halinde oluşturuldu.

panel4.PNG

panel4.1.PNG

Proje şuanki halinde henüz tarayıcı ve local host temalı çalışmaya devam ediyor.

İlerleyen aşamalarda bunu bir web sitesi olarak veya uygulama haline getirerek paylaşmayı düşünüyorum.

Henüz tam anlamıyla tamamlanmış bir yapı olmadığı için anlık olarak herkes için kullanıma açık bir yerde bulunmuyor.

Fikirlerinizi ve görüşlerinizi yorumlarda paylaşmanızı dört gözle bekliyorum.

Bana özelden ulaşmak isteyen arkadaşlar için https://discord.gg/qFBnEmKCrt discord üzerinden TyleerTV olarak özel mesaj üzerinden ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar ve iyi bayramlar dilerim

Ekli dosyalar

• panel4.1.PNG
    panel4.1.PNG
    4.6 MB · Görüntüleme: 0
Geri
Üst Alt
TR
EN
VI
AR
RU